PIZZERIA SHOARMA AMOUN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 803 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Shoarma Amoun. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 23:10 Het ging wel. De kapsalon. Vond ik nu niet zo lekker. De rauw kost. Houden ze dus warme gemaakt. Wat dus niet hoort he. En er zat geen sausen in of bji
27 nov 2022 om 20:45 In de middag besteld, 17.45 uur moest het afgeleverd worden. 20 min later nig niks dus bellen. Bleek dat het nog bereid moest worden. Naakt dus niks uit om van tevoren al te bestellen. Pizza’s zijn prima
27 nov 2022 om 20:33 Om 17u besteld en aangegeven dat het om 18u bezorgd moet worden. Om 18.20u maar eens bellen waar het blijft, bestelling (voor de 2e keer) zoek geraakt.. Zeer slechte service met smoesjes en geneuzel. Bestelling gecanceld en wat in Alphen gehaald..
27 nov 2022 om 18:51 Was heerlijke shoarma
27 nov 2022 om 17:27 Altijd erg goed. Na meer dan 40 bestellingen nog geen klachten.
26 nov 2022 om 17:52 Bestelling duurde al erg lang met bezorgen, als je wou bellen waren ze continue in gesprek waardoor je niemand te pakken kon krijgen. Vervolgens krijg je je eten binnen, is de kapsalon niet te eten.. het leek niet eens op knoflooksaus wat er op zat.
24 nov 2022 om 22:24 De spareribs waren verkoold en zwart gebladerd. Er miste een sausje en we hadden tweemaal uiensaus i.p.v. een uien- en een sambalsaus. De porties waren ook veel kleiner dan normaal. Dit was de laatste keer dat we hier besteld hebben, jammer!
19 nov 2022 om 16:54 Miste voorheen de optie tot een bakje sambal en nu is dat er ook… nou kan ik nergens over klagen. :) Vrijwel altijd perfect en anders lossen ze het prima op.
18 nov 2022 om 20:17 Heerlijk gegeten
17 nov 2022 om 20:46 Lekker eten en snelle bezorging!
16 nov 2022 om 4:52 Meer dan 1.30 uur moeten wachten en als je dan bel vragen ze of je het nog wil hebben.
14 nov 2022 om 10:37 Nu van gisteren avond .was het niet zo best.broodje kaas .was nat en ook was het wat aan gebrand .me kinder mun .patat en frik lach in me rauw kost.waar door het dus nat was.